Concert de Marc Boi Trio, aquest diumenge a l'Ateneu

El contrabaixista presentarà el seu nou treball en CD, "Outsider"

El contrabaixista Marc Boi presenta el seu nou treball
El contrabaixista Marc Boi presenta el seu nou treball | marcoboi.com
Redacció
21 d'octubre del 2020
L'Ateneu municipal de Rubí no aturarà la seva activitat, tot i que manté unes estrictes mesures de seguretat per tal de poder continuar amb la seva oferta formativa i cultural.

Aquest diumenge, 25 d'octubre (12.30h), els jardins de l'equipament seran l'escenari del proper concert organitzat per l'Associació Jazz Rubí, amb el contrabaixista Marco Boi que presentarà el seu nou projecte en CD, Outsider. Boi estarà acompanyat d'Ignasi Cussó a la guitarra i Ramón Díaz a la bateria.

L'Associació també recorda que el dijous, 22 d'octubre, continua el cicle de xerrades Camps de cotó, d'Andreu Fàbregas, sobre la història del jazz, que formen part de la programació de l'Ateneu.

Per assistir al concert de diumenge, cal enviar un correu electrònic a associaciojazzrubi@hotmail.com indicant quantes persones hi aniran, i també serà necessari signar una declaració responsable per la Covid-19, que es pot descarregar en aquest enllaç o bé signar-la el mateix dia a l'Ateneu - es recomana assistir-hi amb antelació perquè el concert pugui començar puntualment.