1 de 10
coronavirus

L'Ajuntament de Rubí crea un directori de locals de restauració que ofereixen servei a domicili o per emportar

El portal recull gairebé 70 establiments de tot tipus d'oferta gastronòmica de la ciutat

per RubiTV.cat, 23 d'octubre de 2020 a les 17:00 |
El Servei de Comerç de l'Ajuntament de Rubí ha creat un directori d'establiments de restauració locals que ofereixen servei a domicili o per emportar, un recurs que s'ha posat en marxa per donar suport a un sector molt castigat per la pandèmia.

El directori es pot consultar a la web municipal, i recull gairebé 70 establiments, agrupats segons el tipus d'oferta gastronòmica: mediterrània, italiana, kebabs, asiàtica, americana i cafeteries. Al portal, els usuaris hi trobaran l'adreça, el telèfon de contacte, la pàgina web si en tenen i el tipus de servei que ofereixen: alguns restauradors entreguen les comandes a domicili, d'altres ho preparen per emportar, i d'altres ofereixen les dues opcions.


Els establiments que s’hi vulguin afegir o modificar les seves dades poden enviar un correu electrònic a comerc@ajrubi.cat.

Segons ha explicat l'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, l'objectiu és donar visibilitat als negocis dels restauradors, "un dels sectors comercials més castigats en aquesta crisi sanitària", i que continuen treballant "de la manera que poden".


La màxima representant de la ciutat considera que "cal que els hi donem suport amb totes les eines possibles", i és per això que el Consistori suprimirà, de cara al 2021, la taxa d'ocupació de la via pública per taules i cadires, entre altres mesures.

 

Participació