SORTEIG d'un sopar per a dues persones a la Villa Malquerida

Neix Buffalo Viejo, el restaurant "virtual" especialitzat en hamburgueses

Els impulsors de la Villa Malquerida estrenen un nou restaurant virtual
Els impulsors de la Villa Malquerida estrenen un nou restaurant virtual | TripAdvisor
Redacció
26 d'octubre del 2020
Fa una mica més d'un any arribava a Rubí la Villa Malquerida, el primer restaurant tex-mex a Rubí. Seguint la filosofia de cuina casolana i paciència, característics d'aquest establiment, els seus impulsors han posat en marxa un nou concepte de restaurant a Rubí, el Buffalo Viejo, un nou restaurant "virtual" que funcionarà paral·lelament a la Villa i està enfocat completament al lliurament a domicili i el take away, i dedicat completament a les hamburgueses.

Buffalo Viejo té l'objectiu de marcar la diferència a Rubí en el concepte de les hamburgueses, ja que estan fetes amb ingredients procedents de proveïdors locals i amb salses fetes cada dia. A més, a la carta s'hi poden trobar una gran varietat d'entrants i postres.

Les comandes al nou restaurant "virtual" es poden fer a través de Just Eat, i aviat també a Deliveroo.

Gràcies a un acord amb els impulsors de la Villa Malquerida i el Buffalo Viejo, tots els lectors de RubiTV.cat que comparteixin aquesta notícia a les xarxes socials - i en siguin seguidors - participaran en el sorteig d'un sopar per a dues persones al restaurant Villa Malquierida, un cop puguin tornar a obrir les portes.

El termini per participar en el sorteig finalitzarà el pròxim dimarts, 3 de novembre, i es comunicarà al guanyador pel mateix canal al qual hagi participat: Facebook o Twitter.