«Que nos quiten lo bailao», de Sergio Cerdán, continuarà al novembre a la Sala On

El director de Rubí lamenta la "incertesa" que generen les restriccions al sector teatral i cultural

El director i els intèrprets de «Que nos quiten lo bailao»
El director i els intèrprets de «Que nos quiten lo bailao» | Cedida
Redacció
29 d'octubre del 2020
El rubinenc Sergio Cerdán continuarà les representacions de Que nos quiten lo bailao, un espectacle que consta de tres peces de microteatre que tracten, des de diverses perspectives, les relacions personals i sexoafectives, i també el Festival d'Eurovisió. Les dues comèdies i el drama - Lo que nunca te dije, Vicios ocultos i Virusvisión - es podran veure tots els diumenges d'octubre a la Sala On de Barcelona (c/ Nàpols, 305). Es tracta d'una "aposta pel talent jove" i "molt completa", tal com explica el seu guionista i director.

Els intèrprets de les tres obres de microteatre que formen Que nos quiten lo bailao són Daniel Pérez Martín - també rubinenc-, Itsaso Frasquier (excepte els dies 1 i 22 de novembre, que la substituïrà Sònia Catot) i Andreu Mauri, i Jordi Brandía s'ha encarregat del disseny. Les entrades ja es poden adquirir a la plataforma Entradium i també a Atrápalo, a un preu de 15€ que inclou l'entrada general i una consumició.

L'obra de teatre del director de Rubí no es veurà afectada pel toc de queda, ja que les representacions seran a les 17.30h, amb temps suficient perquè els assistents puguin tornar a casa, tot i que depèn del lloc de procedència dels espectadors. També dificulta la programació d'altres espectacles per la Sala On.

El problema, per a Cerdán, és la "incertesa" que genera que "en dues setmanes s'hagi passat del 75% d'aforament i poder tancar de matinada, a tancar a les 22h i amb un 50% d'aforament", explica a RubiTV.cat. "I no sabem si això durarà dues setmanes, un mes, o la setmana que ve hi haurà restriccions noves, això provoca molta inseguretat i un cert caos", lamenta.