ciutadania i civisme

Les agents pel civisme instal·laran un punt informatiu cada divendres

S'ubicarà al centre i al Mercat Municipal alternativament

per RubiTV.cat, 4 de novembre de 2020 a les 12:30 |
Una agent cívica atén un ciutadà | Localpres
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les Agents pel Civisme continuen la seva campanya per donar-se a conèixer entre la ciutadania, i cada divendres instal·laran un punt informatiu als carrers de la ciutat: aquest divendres, a la cantonada del carrer de Francesc Macià amb la plaça de Pere Esmendia (9.30h a 13h), i divendres que ve al Mercat Municipal. Els dos punts s'aniran alternant cada setmana.


 
Durant els sis dies que el punt informatiu va fer un recorregut per diversos punts de la ciutat, entre el 5 i el 10 d'octubre, es van fer 238 atencions.


Les Agents pel Civisme s’encarreguen de tasques de conscienciació, informació i difusió de qüestions relatives al bon veïnatge i a la cura de l’espai públic; en els darrers mesos, a més centrant-se en les mesures de seguretat per contenir la pandèmia de coronavirus.

Difusió d’informació, el control de mesures de seguretat i, sobretot, recordar l’ús obligatori de la mascareta són les principals activitats que han desenvolupat. També han participat en el repartiment de mascaretes a domicili que es va realitzar a finals de maig i principis de juny.

En paral·lel, les Agents pel Civisme també han participat en la campanya d’ajuts municipals per fer front a l’Impost de Béns Immobles (IBI). Per evitar desplaçaments a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), en especial a les persones de més de 65 anys, les agents han recollit les sol·licituds als domicilis de les persones interessades.

 

Participació