«Dues mirades», la nova exposició de l'Antiga Estació

Es prorroga la mostra "Rubí de Rock", de Joan Díez, al Museu Municipal Castell

L'Espai Expositiu Antiga Estació
L'Espai Expositiu Antiga Estació | Marta Casas
Redacció
09 de novembre del 2020
Actualitzat a les 17:06h
L'Espai Expositiu Antiga Estació inaugura aquest dijous l'exposició Dues mirades, de la fotògrafa Mercè Ramírez i la pintora Magda Cano, en una mostra on totes dues dialoguen entre elles per oferir diferents perspectives sobre els canvis produïts al barri barceloní de Santa Caterina.

Ramírez i Cano, veïnes del barri, van prendre consciència sobre la força emocional de totes les portes, finestres i balcons i de com canviava la mirada depenent d'on se situaven com a observadores, cosa que les va motivar a buscar altres indrets i espais amb els quals havien establert una relació evocadora.

L'exposició reuneix 40 imatges que són el resultat d'un treball conjunt i que posa en contacte tècniques diferents, fusionant els espais i les vivències: Mercè Ramírez capta la realitat del moment amb les seves fotografies, mentre que Magda Cano representa, en les seves pintures, gestos inusuats que poden ser continuats per la persona que observa i que es converteixen en una evocació.

Dues mirades es podrà visitar des d'aquest dijous, 12 de novembre, fins al proper 31 de gener. L'equipament es manté obert amb un aforament màxim del 30%, tal com s'estableix en les restriccions del govern català pel que fa a museus, sales d'exposicions i galeries d'art.
 
Per altra banda, l'exposició Rubí de Rock. Retrospectiva dels 80, del fotògraf rubinenc Joan Díez, allargarà la seva estada al Museu Municipal Castell (MMUC) fins al 31 de gener.