L'escola de música Pere Burés oferirà dos concerts en línia per Santa Cecília

Una de les propostes es dirigeix exclusivament als centres de primària, i l'altra serà en obert per tota la ciutadania

Les propostes d'enguany s'adapten a les restriccions per la Covid-19
Les propostes d'enguany s'adapten a les restriccions per la Covid-19 | EMM Pere Burés
Redacció
12 de novembre del 2020
Actualitzat el 20 de novembre a les 16:19h


L'escola municipal de música Pere Burés està preparant dos espectacles en línia amb motiu de la patrona dels músics, Santa Cecília, per compartir la celebració amb la ciutadania tot respectant les restriccions sanitàries per prevenir els contagis de Covid-19.

El primer espectacle es dirigirà exclusivament a les escoles de Rubí. Es tracta de Contes de la Mediterrània, que interpretaran els professors de l'escola amb la col·laboració de la companyia L'estenedor teatre. L'obra, que inclou música i titelles, té una durada aproximada entre 30 i 40 minuts i es podrà seguir el divendres, 20 de novembre, als centres de primària de la ciutat, des de P3 fins a 6è.

El mateix dia 20 a la tarda (18.30h), el professorat de l'escola farà un concert de música de diversos estils, que es podrà seguir en línia a través del canal de Youtube de l'Ajuntament de Rubí.

L'escola de música Pere Burés celebrarà aviat el seu 40è aniversari, i per aquest curs ha adaptat la seva proposta pedagògica, basada en la idea que la cultura i l'exercici de la música són eines per desenvolupar valors d'empatia, pensament crític i col·laboració entre persones, a les restriccions sanitàries de la Covid-19, i continua oferint les seves classes en ínia.