Rubí Jove posa en marxa un servei d'acompanyament emocional

"Hem detectat que les persones joves necessiten un espai on expressar-se i rebre orientació", explica la regidora de Joventut, Annabel Cuesta

La Torre Bassas és la seu de Rubí Jove
La Torre Bassas és la seu de Rubí Jove | Ajuntament de Rubí
Redacció
13 de novembre del 2020
Aquesta setmana s'ha posat en marxa JoxMi, un servei d'escolta i acompanyament emocional per a persones joves que es deriva del Punt d'Informació juvenil de l'Espai Jove Torre Bassas.

El servei té l'objectiu d'ajudar els joves a gestionar les seves emocions, i donar-los eines i recursos per a resoldre petits conflictes o situacions puntuals, així com derivar-los als serveis sanitaris, socioeducatius o comunitaris perquè puguin millorar el seu estat anímic i emocional.

Les dues psicòlogues que atendran el servei també podran detectar aquells casos requereixin tractament per part dels serveis sanitaris especialitzats, com ha explicat la regidora de Joventut, Annabel Cuesta, al servei no s'hi faran diagnòstics ni teràpies, sinó que "hem detectat que les persones joves necessiten un espai on expressar-se i rebre orientació".

Entre els problemes que es preveu que pugui atendre el JoxMi hi ha problemes familiars, violències, estats anímics, consums... en sessions de 30 minuts.

Les persones interessades hauran de demanar cita enviant un missatge de WhatsApp al 630 766 379, a través de la web de Rubí Jove o enviant un correu electrònic a [email protected].

Les primeres sessions es programaran inicialment amb una periodicitat quinzenal, els dijous 26 de novembre i 10 i 24 de desembre dins de la franja horària de 17 a 19 h.