1 de 10
coronavirus

Cauen a 175 els ingressats als hospitals de Terrassa, on les UCI segueixen pressionades

Fa dos dies hi havia 22 pacients crítics, el màxim de la segona onada

Les UCI de Terrassa atenen 19 persones, tres menys que al dilluns, en què es va produir el pic fins ara de la segona onada. | Martí Albesa
per Marc Solé, 18 de novembre de 2020 a les 20:00 |
Els hospitals de Terrassa atenen 175 pacients per Covid-19, dels quals 19 es troben a l'UCI. Al Consorci Sanitari de Terrassa, aquest dimecres s'atenen 69 persones a planta i 12 a l'àrea de crítics. 12 pacients més es troben en atenció domiciliària. A l'Hospital Universitari MútuaTerrassa n'hi ha 81 a planta, set a l'UCI, vuit a l'àrea de semicrítics i tres es troben en ingrés domiciliari. D'aquests, 116 són veïns de Terrassa, segons Salut.

Aquestes dades suposen una caigua sostinguda respecte a les dades de dilluns. Aleshores es va constatar un augment considerable dels pacients crítics atesos pels hospitals de Terrassa durant el cap de setmana.


Si divendres a la ciutat hi havia 180 ingressats per Covid-19, 16 dels quals a l'UCI, aquest dilluns la xifra s'enfilava a 22 pacients greus entre el total de 182 que atenien els hospitals egarencs. Deu dies enrere, durant el que fins ara és el pic d'ingressats totals de la segona onada, n'hi havia 21 sobre 229 pacients totals.

 

Participació