L'ASAV organitza una rifa solidària per recaptar fons per a productes infantils

Les butlletes es poden comprar a la seva seu o enviant un missatge a les seves xarxes socials

La seu de l'ASAV, al carrer Lumière
La seu de l'ASAV, al carrer Lumière | Marta Casas
Redacció
20 de novembre del 2020
L'ASAV continua multiplicant esforços per tal de donar resposta a totes les persones afectades per la crisi econòmica i social causada per la Covid-19: l'entitat ha triplicat el nombre de demandes respecte al mateix període (març - octubre) de l'any 2019, i per això fa una crida a la ciutadania per fer donació d'aliments i productes per a nadons, i ha posat en marxa algunes iniciatives com la venda de polseres solidàries o la subhasta d'obres d'art d'Anna Tamayo i Pep Borràs.

Per a l'ASAV, la infància té una especial importància, ja que la pobresa en aquesta etapa de la vida té conseqüències en el desenvolupament físic i intel·lectual. És per això que, per aquesta campanya de Nadal l'entitat ha posat en marxa una rifa solidària, que es destinarà a recaptar fons per comprar productes infantils per a famílies en situació de pobresa.

Cada butlleta es podrà comprar a 5 euros, i el seu import íntegre es destinarà a comprar bolquers, cremes i gels infantils, llet de continuació i aliments per als esmorzars i berenars.

Per altra banda, el guanyador de la rifa s'endurà un lot de productes Mel Alemany, dues entrades per visitar la Sagrada Família, un lot de productes d'embotits Barragán, una gorra signada pel pilot de MotoGP Marc Màrquez i dues samarretes signades pel mateix Marc Màrquez i el seu germà Àlex.

Les butlletes de la rifa es poden comprar a la seu de l'ASAV, de dilluns a divendres, de 8h a 15h, o bé enviant un missatge privat a l'Instagram o el Facebook de l'entitat i fent una transferència via Bizum.