L'Oficina de la Gent Gran continua atenent telemàticament mentre no pugui obrir

Des del mes de març ha atès 50 persones d'entre 80 i 85 anys

Redacció
20 de novembre del 2020
L'edifici del carrer Prim acollirà el nou Servei d'Atenció a persones refugiades
L'edifici del carrer Prim acollirà el nou Servei d'Atenció a persones refugiades | Marta Casas
L'Oficina de la Gent Gran de Rubí tornarà a obrir presencialment quan les restriccions sanitàries ho permetin, però continua oferint els seus serveis telefònicament (637 83 10 92) i per correu electrònic (jdl@ajrubic.at), com fa des del mes de març amb la declaració de l'estat d'alarma, atenent 50 persones d'entre 80 i 85 anys.

Aquesta oficina s'adreça a persones de més de 60 anys amb voluntat de ser un espai on les persones grans puguin adreçar-se per rebre informació i orientació, i des d'allà es valora cada consulta i es deriva la demanda al servei municipal corresponent. 

L’Oficina de la Gent Gran respon a la petició d’assessorament específic que el col·lectiu de persones grans de la ciutat va expressar en el marc de la diagnosi del Pla estratègic del 2018 i que, amb l’aprovació del Pla el 2019, es va consolidar com a línia d’actuació.

Aquest recurs, creat durant el primer estat d'alarma és una via de contacte directe amb les persones grans de la ciutat que permet reaccionar més ràpidament en situacions d'emergència o d'elevada vulnerabilitat entre veïns o veïns d'edat avançada.

L'horari d'atenció presencial serà els dimecres de 16 a 18 h al carrer General Prim 33-35, 2a planta, demanant cita al telèfon de l'Oficina.