VÍDEO Rubí commemora el Dia Universal dels Drets de la Infància

Membres del Consell d'Infants i Adolescents de Rubí llegeixen un manifest

Fragment del vídeo de lectura del manifest del Dia Internacional dels Drets de la Infància
Fragment del vídeo de lectura del manifest del Dia Internacional dels Drets de la Infància
Redacció
20 de novembre del 2020

El Consell dels infants i joves de Rubí ha fet lectura, en vídeo, del manifest amb motiu del Dia Internacional dels Drets de la Infància, molt marcat per la situació d'emergència sanitària provocada per la Covid-19, i que ha estat redactat pel Consell Nacional dels Infants i Adolescents de Catalunya.

El text reivindica el dret dels infants i els joves a estar informats de les mesures al voltant de la pandèmia, i reclama més material sanitari per proporcionar a qui li faci falta. També demana que els adults tinguin més en compte les necessitats dels infants i els adolescents, i que els mitjans de comunicació facin arribar la informació de manera clara i entenedora per a tothom. Finalment, emplaça a tota la societat a ser responsables amb les mesures de seguretat per tal d'evitar contagis.

A més, aquest 20 de novembre la casa consistorial, la biblioteca Mestre Martí Tauler, el Centre Cívic del Pinar, l’Ateneu Municipal i 21 centres educatius de Rubí llueixen pancartes on s’hi pot llegir Rubí amb els drets de la infància, mateix lema que llueixen les 200 banderoles que s'han distribuït al barri d'El Pinar.