Òmnium Rubí homenatja Ovidi Montllor

L'acte s'ha traslladat al teatre municipal La Sala

Redacció
23 de novembre del 2020
Actualitzat el 24 de novembre a les 16:07h
El cantant Ovidi Montllor, mort el 1995, en una imatge d'arxiu.
El cantant Ovidi Montllor, mort el 1995, en una imatge d'arxiu.
Òmnium Cultural de Rubí ha organitzat, per aquest divendres a les 19 h, un acte d'homenatge a Ovidi Montllor, l'any que en fa 25 de la seva mort.

Aquest homenatge estarà protagonitzat per Jaume Calatayud, narrador i rapsode, i Vicente Monera, compositor musical, guitarrista i cantant. Ambdós oferiran una composició poètico-musical, a través del qual expressaran la manera de fer i de ser d'Ovidi Montllor, mitjançant el relat de les seves vivències i alternant cançons i recitacions.

El recital serà al teatre municipal La Sala de Rubí, atesa la coincidència de la data amb el cribratge intensiu que s'està fent aquests dies a la biblioteca municipal. Igualment, és necessària la inscripció prèvia enviant un correu a b.rubi.mmt@diba.cat.

L'organització demana accedir-hi amb antelació per evitar aglomeracions - les portes s'obriran mitja hora abans -, i caldrà dur la mascareta en tot moment, i no assistir-hi en cas de tenir símptomes de Covid-19 o que hagin estat en contacte directe amb algun positiu.