Il·lustradors de Rubí decoraran els aparadors de les botigues per Nadal

L'Ajuntament ha impulsat la iniciativa "NadalARTS" per dinamitzar la campanya comercial

Una iniciativa per dinamitzar la campanya comercial
Una iniciativa per dinamitzar la campanya comercial | Localpres
Redacció
26 de novembre del 2020
Actualitzat el 01 de desembre a les 10:28h
El servei de Comerç i Projecció de la ciutat ha impulsat la iniciativa NadalARTS, per decorar 150 aparadors d'establiments comercials de la ciutat amb obres inèdites amb l'objectiu de dinamitzar la campanya comercial de Nadal, i que se suma a la promoció de les compres a través d'un sistema de vals, finançats per l'Ajuntament de Rubí i la Cambra de Comerç de Terrassa.

El NadalARTS es farà en col·laboració amb el col·lectiu d'il·lustradors C.I.R.C. i l'escola d'art i disseny municipal edRa, que s'encarregaran de decorar els vidres dels aparadors amb retoladors blancs i daurats i la tècnica de la serigrafia, respectivament. Les obres es podran veure durant tota la campanya de Nadal. 

Els artistes que s'han sumat a la proposta són Jorge Vicente, Lamamma INK, Araceli Plata, Nataxa Ruzafa, Yasmina Capó, Ruth Hernández, Max Saladrigas, Pere Giménez, Clàudia Prat, Sònia Gonzàlez "Cuchu" i Chema Suárez són alguns dels artistes que s’han sumat a la proposta.

Els establiments que vulguin cedir els seus aparadors per a la iniciativa poden omplir un formulari a través del web municipal, i el servei de Comerç i Projecció de la Ciutat es posarà en contacte amb ells per tal de coordinar aquesta acció.