Es reprèn la programació d'espectacles al teatre municipal La Sala

Les funcions dels divendres i dissabtes seran a les 20h, i els diumenges, a les 18.30h

Maria Pla actuarà aquest diumenge a La Sala
Maria Pla actuarà aquest diumenge a La Sala | Ajuntament de Rubí
Redacció
26 de novembre del 2020
El Teatre Municipal La Sala reprèn la seva programació després de la relaxació de les mesures restrictives per frenar la Covid-19, que permeten reobrir els teatres amb limitacions de l'aforament i respectant el toc de queda.

Ara com ara, les funcions programades per aquest dissabte i diumenge es podran fer, però han modificat els seus horaris: els divendres i dissabtes seran a les 20h, i els diumenges, a les 18.30h.

Dissabte, 28 de novembre, Alberto San Juan i la Banda Obrera interpretaran Poeta en Nueva York, un espectacle que posa veu als poemes que va escriure Federico García Lorca durant la seva estada a la ciutat estatunidenca l'any 1929. 

Pel que fa a diumenge, 29 de novembre, hi haurà un dels espectacles que es van incorporar per completar la programació del teatre municipal La Sala, l'actuació de Zurita, per presentar la seva nova carrera en solitari, amb algunes col·laboracions especials. 

Noves dates del Cicle Gaudí

L'equipament municipal també acollirà, els divendres a les 20h, les properes projeccions de cinema del Cicle Gaudí, que han hagut de tornar a modificar les dates previstes a causa del segon confinament. Així, les noves dates són: L'ofrena (4 de desembre), Las niñas (18 de desembre) i La boda de Rosa (19 de febrer de 2021).

Totes les entrades per als espectacles de La Sala es poden adquirir al mateix equipament o bé a través de la pàgina web.