esports

El CEF Can Mir s'agermana amb l'Associació Esportiva JBEL Dersa de Tetuan

Amine Zarghil serà el responsable de coordinar els projectes conjunts d'ambdues entitats

per RubiTV.cat, 27 de novembre de 2020 a les 11:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Club Escola de Futbol Can Mir va signar la setmana passada un conveni de col·laboració amb l'AJDS Associació Esportiva JBEL Dersa de Tetoan, entitat amb qui comparteixen "els principis que ha de transmetre el futbol i la potent eina que suposa per transmetre valors, aspectes educatius, socials i d'oci". A més, defensen fonamentalment que "no han d'existir barreres per a la seva pràctica".

El conveni, que implicarà l'agermanament i la cooperació entre les entitats, abasta l'intercanvi de coneixements i experiències en aspectes esportius, tècnics, d'organització i gestió, així com mètodes formatius i la comunicació, entre d'altres.


Les dues escoles esportives es donaran suport mutu en les activitats esportives - amb aportacions de material, equipacions i infraestructures - i en la difusió dels esdeveniments que facin, tant individualment com conjunta, i sensibilitzaran sobre la importància de col·laborar més enllà de les fronteres.

Un d'aquests esdeveniments conjunts serà el Torneig Internacional de Futbol a Tetuan, al Marroc, que servirà per fomentar la relació entre ambdues ciutats. A Rubí hi ha molts ciutadans d'origen marroquí que provenen de la zona de Tetuan, cosa que "dona una especial significació a aquest agermanament". 


El responsable de coordinar aquests projectes conjunts, que ha estat escollit per ambdues entitats és Amine Zarghil, un veí de Rubí apassionat pel futbol i que fa anys que organitza esdeveniments esportius, a més de ser una persona molt compromesa amb qüestions de caràcter social: durant el primer confinament - que va coincidir amb el Ramadà -, va ser un dels impulsors del grup Jóvenes Rubí, que va repartir aliments a les persones més necessitades.

 

Participació