«L'immens potencial dels Alous»: Rubí i Sant Cugat es conjuren per recuperar l'entorn sota l'ombra del golf

Permetria la creació d'una via verda que connectaria el Parc de Ca n'Oriol de Rubí amb la Masia de Can Sant Joan; i que podria arribar a enllaçar amb l'àrea natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Visita pel Torrent dels Alous
Visita pel Torrent dels Alous | Plataforma Reconvertim el Camp de golf
Marta Casas / Sergi Baixas
09 de desembre del 2020
Actualitzat el 10 de desembre a les 15:07h
Quin és el futur de l'entorn natural del Torrent i la Bassa dels Alous? El passat cap de setmana, els dos regidors de Medi Ambient dels ajuntaments de Sant Cugat i Rubí van fer una visita a la zona per respondre a aquesta qüestió.

Juntament amb membres de Rubí d'Arrel i l'ADENC -entitats impulsores de la plataforma #ReconvertimGolfSantCugat- van comentar diversos temes relacionats amb el futur ús d'aquest espai. Un d'aquests seria la creació d'una via verda que connectaria el Parc de Ca n'Oriol de Rubí amb la Masia de Can Sant Joan; i que podria arribar a enllaçar amb l'àrea natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

En declaracions a NacióSantCugat, la Comissionada per l'Emergència Climàtica i regidora de Sostenibilitat, Alba Gordó, explica que totes les parts convenen amb l'"immens potencial" de la zona i que ha d'esdevenir "de referència", ja que bona part de la població desconeix de la seva existència.