1 de 10
camp de golf

Jornada reivindicativa per recuperar el camp de golf de Can Sant Joan, aquest diumenge

El manifest ja recull gairebé 1.500 signatures individuals i ja compta amb el suport de 50 col·lectius

El camp de golf de Can Sant Joan | Marta Casas
per RubiTV.cat, 10 de desembre de 2020 a les 12:00 |
La nova plataforma Reconvertim el camp de golf Rubí - Sant Cugat, impulsada per Rubí d'Arrel i l'ADENC i nascuda amb l'objectiu de reconvertir el camp de golf de Can Sant Joan en un gran parc públic, ha organitzat per aquest diumenge la primera acció reivindicativa per recuperar els terrenys que actualment ocupa l'abandonat camp de golf i reconvertir-los en un gran parc públic.

Tres manifestacions simultànies sortiran a peu des de Sant Cugat (10h, pl. Octavià), Rubí (10.30h, pl. del Doctor Guardiet) i Sant Quirze (10h, des de l'encreuament de Can Barata amb la carretera C-1413) fins a arribar al camp de golf.


Una vegada allà, es donarà el tret de sortida a una jornada d'activitats ecologistes per a petits i grans perquè la ciutadania "es faci seu l'espai". A les 13h, hi haurà un vermut musical a càrrec de Muddy Wine.
  La Plataforma reclama a ambdós ajuntaments que es constitueixi un grup de treball compartit entre els municipis, amb la participació de la Plataforma, la ciutadania i entitats ambientals i excursionistes, a més de l'Incasòl, per tal de planificar el futur parc i definir, alhora, el gran espai natural a l'entorn del Torrent i la Bassa dels Alous, que dissabte van visitar membres de l'ADENC i Rubí d'Arrel i els titulars de Medi Ambient dels ajuntaments de Rubí i Sant Cugat.El manifest s'acosta a les 1.500 signatures individuals i ja compta amb el suport de 50 col·lectius

Quan fa tot just vint dies que es va presentar públicament, 1.500 persones han signat, a títol individual, el manifest impulsat per la Plataforma. A més, 50 col·lectius, entre entitats, comerços, Associacions de Famílies d'Escoles i formacions polítiques han expressat públicament, també, el seu suport a la iniciativa.

En Comú Podem Rubí, que no apareix al llistat de formacions polítiques que dona suport al manifest, va anunciar la presentació d'una Proposta de Resolució al Parlament per reclamar la conversió de l'espai del camp de golf en un parc interurbà.

 

Participació