MOBILITAT

Rodalies engega un sistema d'avisos per missatge directe a través de Twitter

El sistema de notifiacions personalitzades facilitarà en temps real les afectacions de les línies i tota la informació necessària

per RubiTV.cat, 4 de març de 2019 a les 11:00 |
Rodalies informarà a tots els usuaris a travès de missatges directes de Twitter | Estefania Escolà
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El ministeri de Foment, José Luis Ábalos, acompanyat del president de Renfe, Isaís Táboas i de la directora general de Twitter d'Espanya i Portugal, Nathalie Picqot, han presentat el sistema d'avisos per Missatge Directe de Twitter per Rodalies de Catalunya i per al de Cercanías de Madrid. 

Es tracta d'un sistema, pioner en el món ferroviari, que facilitarà als seus usuaris en temps real tota la informació relativa a les línies i horaris que hagin seleccionat prèviament. El sistema està disponible a partir d'avui, dilluns, pels usuaris d'Android i, més endavant, pels de iOS. 


Per accedir-hi no cal seguir cap dels perfils oficials de la companyia a Twitter, només subscriure's via missatge directe a través de l'enllaç que figura al tuit fixat al perfil dels comptes @rodalies i @CercaníasMadrid. 

L'usuari podrà escollir la llengua de missatgeria (català o castellà), les línies o trams d'interès, els dies de la setmana i les franges horàries sobre les que vol rebre les notificacions. La subscripció pot ser modificada o cancel·lada en qualsevol moment, o inclús pausada durant un període de temps determinat. 


Una vegada configurada la subscripció, l'usuari començarà a rebre, a través de missatge directe i en temps real, els avisos que afecten a les línies i franges horàries definides, en forma de missatges directes de Twitter. Per aquesta raó, es recomana activar en el dispositiu mòbil que aquest tipus de notificacions apareguin inclús amb la pantalla apagada. 

 

Participació