El Cent Patins estrena equipació amb la ciutat de Rubí com a protagonista

El club l'ha lluït per primer cop aquest cap de setmana

L'HCR Cent Patins ja llueix la nova samarreta amb l'skyline de Rubí
L'HCR Cent Patins ja llueix la nova samarreta amb l'skyline de Rubí | Cedida
Redacció
14 de desembre del 2020
L'HCR Cent Patins ha estrenat aquest cap de setmana noves equipacions per a totes les categories, que tenen una "forta presència" de la ciutat de Rubí. Són dues samarretes, una amb tons de colors foscos i l'altra amb tons clars, tal com marquen les normes federatives.

Rubí és present a la samarreta amb un skyline de Rubí, unes imatges que "seran reconegudes per tots els ciutadans", explica el club. Aquests dibuixos han estat cedits per Beatriz Marcos, professora de l'institut Duc de Montblanc, i es tracta d'una reproducció dels mateixos dibuixos que es poden veure als murs del centre educatiu.

La samarreta també inclou referències als espartans, que és el sobrenom que reben els jugadors i jugadores del club d'hoquei línia de Rubí.
 
"Amb aquesta iniciativa, l'HCR Cent Patins vol reforçar el lligam amb la ciutat i exportar més encara Rubí per arreu on els equips competeixen tant en l'àmbit català, estatal com europeu", expliquen des del club, que també han volgut agrair a Beatriz Marcos el gest de cedir-los el seu treball.