eleccions

Ja pots consultar el cens electoral de Rubí per les eleccions al Parlament del 14 de febrer

És imprescindible figurar-hi per poder votar

per RubiTV.cat, 29 de desembre de 2020 a les 14:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els rubinencs i rubinenques ja poden consultar la seva informació al cens electoral i, en cas que sigui necessari, demanar alguna modificació. Pel que fa les reclamacions, en cas que la informació no sigui correcta, s’han de tramitar entre el  28 de desembre al 4 de gener, ambdós inclosos, de forma presencial a l’Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). 

La informació està disponible a l’apartat d’eleccions de la web municipal.

En aquesta ocasió, s’ha ampliat el nombre de meses que passen a ser 89, quatre més que en anteriors convocatòries. Aquest canvi respon a la necessitat d’alleugerir el nombre d’electors en alguns col·legis electorals. Els rubinencs i rubinenques poden consultar quin és el seu col·legi i mesa electoral aquí.

El sorteig per conèixer les persones que hauran de formar part de les meses electorals tindrà lloc el 19 de gener, en ple extraordinari

Durant la cita electoral, caldrà estar atent a les mesures per fer front a la Covid com respectar la distància de seguretat, dur mascareta i rentar-se les mans de manera continuada. Consulta tota la informació al respecte.

 

Participació