Trinidad Marín, primera vacunada contra la Covid-19 a Rubí

Al llarg del matí s'han vacunat més de 70 persones a la ciutat

Trinidad Marín, primera vacunada a Rubí
Trinidad Marín, primera vacunada a Rubí | RSMN
Redacció
02 de gener del 2021
Actualitzat el 03 de gener a les 9:45h
Trinidad Marin, de 91 anys i resident a la Residència Assistida Rubí, ha estat la primera persona vacunada per la Covid-19 a Rubí. Ha estat aquest matí, amb 62 residents, 8 usuaris del centre de dia i 15 professionals. L'equip de vacunació també ha estat al Centre de Serveis Socials Amanecer, on han rebut la primera dosi de la vacuna un total de 50 persones, 41 residents i 9 professionals. Entre aquests, hi ha la Laura Costa, de 42 anys.
 
En els pròxims dies s'aniran vacunant de manera progressiva tots els usuaris i professionals de les residències de Rubí. A la Regió Metropolitana Nordi hi ha cinc equips de vacunació, format per subequips de dues infermeres, que són les que es desplacen a cada residència.

Cada persona ha de rebre dues dosis de la vacuna; la segona, tres setmanes després de la primera. La vacunació ha començat per les persones que viuen i treballen a les residències de gent gran, i en la primera etapa també es vacunaran els professionals sanitaris i sociosanitaris, així com les persones dependents. Aquesta primera etapa acabarà, segons les previsions de Salut, per Setmana Santa.