Després d'Els Pastorets, arriben els «Els Dimoniets» confinats del Casal Popular

Continua obert el sorteig d'un pernil entre tots els espectadors d'Els Pastorets

Arriba el Nadal a Rubí
Arriba el Nadal a Rubí | Marta Casas
Redacció
04 de gener del 2021
Després d'una representació especial d'Els Pastorets, en versió "confinada", el Casal Popular oferirà, a partir del dia de Reis, el seu altre espectacle estrella, Els Dimoniets, que es podrà veure a través de la web del centre.

El format de l'obra, escrita per Laia Borràs, serà la interpretació d'un conte, i com a conseqüència de la pandèmia no es podrà veure amb públic al Casal.

El Casal Popular ha volgut mantenir la tradició de representar aquesta obra, "conscients que aquestes festes seran molt especials", ja que moltes famílies no podran trobar-se i d'altres viuran "l'enyor dels qui han marxat o també les dificultats econòmiques dels que no poden treballar".

Pel que fa a Els Pastorets, continua oberta la rifa d'un pernil, per tres vies diferents: comprant entrades de la Fila Zero (es donarà una participació per cada euro); compartint la publicació del sorteig a través d'una història d'Instagram etiquetant el Casal i etiquetant tres amics en un comentari - s'ha de ser seguidor del compte -, o bé fent un like a la pàgina de Facebook del Casal, compartint la publicació del sorteig i etiquetant tres amics en un comentari a la mateixa publicació.

S'hi pot participar tantes vegades com es vulgui fins el pròxim 15 de gener, i el guanyador de la rifa es donarà a conèixer el dia 16.