entitats - aeur

L'Aula d'Extensió Universitària continuarà amb l'activitat virtual el 2021

L'entitat es mostra "molt satisfeta" amb la participació dels associats a les diverses conferències

per RubiTV.cat, 5 de gener de 2021 a les 13:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Aula d'Extensió Universitària de Rubí reprendrà la seva activitat aquest mes de gener amb diverses conferències, que com la majoria de les activitats del 2020 es faran de manera telemàtica. Es tracta de Les claus de l'expansió d'Europa en l'època dels descobriments, a càrrec d'Àngel Casas; El Brèxit, i ara què? d'Héctor Sànchez Margalef i El negacionisme i les vacunes, amb Antoni Sitges.

L'entitat ha tancat el mes de desembre amb dues conferències virtuals i la participació a les organitzades per l'Agrupació d'Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya (AFOPA), i es mostren "molt satisfet" per l'èxit d'aquestes convocatòries, a les quals han assistit entre un 30 i un 40% dels associats de Rubí.


L'Aula ha hagut de suspendre moltes de les activitats que implicaven sortides, viatges i altres formats presencials, però malgrat les circumstàncies, creuen que "hem de buscar el goig en allò que podem fer i deixar enrere el que no hem pogut fer", tal com expliquen en un comunicat, en què també desitgen que "l'any 2021 s'enceti amb la ferma esperança d'un món millor per a tothom".

 

Participació