Veus de dona convoca un concurs de relats per celebrar el seu desè aniversari

El termini per enviar els relats s'acaba el 28 de febrer, i els guanyadors es donaran a conèixer per Sant Jordi

1200_1523271389nooooiaaaa
1200_1523271389nooooiaaaa | Pexels
Redacció
05 de gener del 2021
El club de lectura Veus de Dona celebra enguany el seu desè aniversari, i per commemorar-ho ha convocat un certamen de relats curts, amb l'objectiu de promoure i incentivar la creació literària en l'àmbit de la narrativa.

El concurs s'estructura en dues modalitats: una de general, oberta a tothom, i una per a alumnes de 3r i 4t d'ESO dels centres educatius de le ciutat, i dins de cada modalitat hi ha dues categories: relats en català o en castellà. La temàtica dels relats pot ser qualsevol que destaqui la igualtat de gènere, posi en relleu en paper de les dones en la història o en qualsevol camp de coneixement, o l'aportació femenina a qualsevol àmbit de la societat actual.

Els textos han de ser originals i inèdits, i poden tenir una extensió màxima de 500 paraules, en lletra Times New Roman, mida 12; i un interlineat d'1,5. No es poden presentar obres o fragments d'obres ja premiades o bé que estiguin pendents de veredicte d'altres concursos.

Per entregar els relats s'ha d'enviar en format PDF al correu electrònic a [email protected] amb l'assumpte Relats 10è aniversari Veus de Dona i l'idioma en què està escrit, i en cas de participar en la modalitat juvenil, fer-ho constar també a l'assumpte. El relat ha de tenir títol però no s'ha de signar, sinó que s'ha de signar amb pseudònim; i en un altre arxiu PDF, incloure el títol de l'obra, el pseudònim i les dades completes (nom i cognoms, edat, adreça, telèfon, adreça de correu electrònic, localitat i DNI).

Les obres es poden presentar fins al pròxim 28 de febrer, quan començarà la deliberació del jurat, format per les participants del club de lectura Veus de Dona, que valoraran la qualitat literària de les obres, la correlació amb la temàtica, la creativitat, la gramàtica i la correcció.

Els guanyadors del certamen es donaran a conèixer el dia de Sant Jordi, i rebran com a premi un trofeu i un lot de llibres.