nadal 2020

Últims dies per veure l'exposició de diorames de pessebres descentralitzada

L'Associació de Pessebristes de Rubí ha adaptat una de les activitats més visitades de les festes de Nadal a la situació sanitària

Un dels diorames exposats a la biblioteca | Marta Casas
per RubiTV.cat, 7 de gener de 2021 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Diumenge que ve es posarà punt final a una de les activitats més esperades i més visitades de cada Nadal a Rubí: l'exposició de diorames de l'Associació de Pessebristes de Rubí. Com la resta de la programació, aquesta activitat també s'ha adaptat a la situació sanitària, i per això s'ha fet descentralitzada.
 
Els diorames creats per l'exposició d'enguany es podran veure a diversos espais de la ciutat: els vestíbuls de l'Aula Cultural, la biblioteca municipal Mestre Martí Tauler i del teatre municipal La Sala; la plaça de l'Ajuntament, l'interior de l'església parroquial de Sant Pere i el pati del Museu Municipal Castell (MMUC) de Rubí.


L’exposició a l’interior dels equipaments municipals permet oferir una àmplia visió des de l’exterior, afavorint el distanciament social, evitant aglomeracions i permetent un horari personalitzat. Els diorames estaran exposats fins al diumenge, 17 de gener de 2021.

L'Associació explica que no ha volgut faltar a la tradicional cita "en aquest any tan especial, amb massa moments de desànim", per aportar "una mica d'il·lusió i esperança" i així, rebre l'any 2021 "més coratjosos i amb forces renovades".

 

Participació