Obertes les inscripcions per a la programació d'hivern del CRAC

Prop d'una desena de novetats en els diversos àmbits de l'oferta

El CRAC vol impulsar un nou projecte i vol conèixer l'opinió de la ciutadania
El CRAC vol impulsar un nou projecte i vol conèixer l'opinió de la ciutadania | Marta Casas
Redacció
04 de gener del 2021
Actualitzat a les 20:12h
El CRAC ja té a punt la programació de cursos i tallers d'hivern, un total de 36 propostes de diversos àmbits: art i expressió, salut i benestar, recursos i humanitats, música, acompanyament a les maternitats i cursos destinats a infants.

D'aquestes propostes, més d'una vintena són novetats del trimestre i que continuaran després que hagin tingut èxit, mentre que n'hi ha vuit de nous: un taller de tècniques creatives, d'aikido i zuma per a nens, de descobriment i iniciació a la música, de nivell inicial d'anglès, de ball en línia i d'skretching. Tots els cursos requeriran una inscripció de com a mínim 6 persones per tal de començar-los.

Les inscripcions es podran fer des d'avui i fins a l'11 de gener a través de la web del CRAC, i les persones que no siguin sòcies hauran de pagar una matrícula de 12 euros.

A causa de la Covid-19, els aforaments als tallers i els protocols de seguretat i higiene a l'equipament seran molt més exhaustius, tal com marca la Generalitat de Catalunya per les activitats en el temps del lleure, i les inscripcions s'aniran acceptant per ordre de rebuda.
 

La programació de cursos i tallers del CRAC per a l'hivern de 2021 Foto: CRAC