entitats - crac

Obertes les inscripcions per a la programació d'hivern del CRAC

Prop d'una desena de novetats en els diversos àmbits de l'oferta

per RubiTV.cat, 4 de gener de 2021 a les 20:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El CRAC ja té a punt la programació de cursos i tallers d'hivern, un total de 36 propostes de diversos àmbits: art i expressió, salut i benestar, recursos i humanitats, música, acompanyament a les maternitats i cursos destinats a infants.

D'aquestes propostes, més d'una vintena són novetats del trimestre i que continuaran després que hagin tingut èxit, mentre que n'hi ha vuit de nous: un taller de tècniques creatives, d'aikido i zuma per a nens, de descobriment i iniciació a la música, de nivell inicial d'anglès, de ball en línia i d'skretching. Tots els cursos requeriran una inscripció de com a mínim 6 persones per tal de començar-los.


Les inscripcions es podran fer des d'avui i fins a l'11 de gener a través de la web del CRAC, i les persones que no siguin sòcies hauran de pagar una matrícula de 12 euros.

A causa de la Covid-19, els aforaments als tallers i els protocols de seguretat i higiene a l'equipament seran molt més exhaustius, tal com marca la Generalitat de Catalunya per les activitats en el temps del lleure, i les inscripcions s'aniran acceptant per ordre de rebuda.

 

La programació de cursos i tallers del CRAC per a l'hivern de 2021 Foto: CRAC

 

Participació