projecte rubí brilla

La fira internacional Genera exposa el model Rubí Brilla

La fira d'enguany girava entorn a l'autoconsum

per RubiTV.cat, 5 de març de 2019 a les 10:00 |
Rubí Brilla s'exposa a la fira internacional Genera | Ajuntament de Rubí
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els projecte Rubí Brilla de l'Ajuntament de Rubí, ha estat un dels èxits que s'han exposat en el marc del Genera, la Fira Internacional d'Energia i Medi Ambient, organitzada per l'IDEA (Institut per a la Diversificació i l'Estalvi de l'Energia) junt amb la col·laboració de l'IFEMA, que tracta la transició energètica i l'autoconsum.

Aquest any el Genera està marcada per el nou escenari que afavoreix la recent aprovació del Reial decret llei 15/2018 que permetrà rellançar l'autoconsum energètic i obre les noves perspectives per al desenvolupament del sector de les energies netes.


A banda de l'oferta comercial, Genera proposa un programa de jornades tècniques que ofereix als professionals un espai d'informació i anàlisi sobre temes d'actualitat del sector de la mà d'entitats i associacions especialment rellevants en l'àmbit de les energies renovables i l'eficiència energètica de tot el món.

Jordi Nuñez, el director de l'`Àrea de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Rubí, ha resumit els àmbits d'actuació del Rubí Brilla posant èmfasi en el caràcter industrial de Rubí i el fet que els Polígons d'Activitat Econòmica (PAE) generen el 40% del consum energètic de la ciutat i en el projecte 50/50 que aconsegueix implicar tota la comunitat educativa en l'estalvi energètic.

 

Participació