Les Agents pel Civisme de Rubí realitzen més de 6.000 accions en només quatre mesos

Un servei de conscienciació i informació al voltant de la cura de l’espai públic i el bon veïnatge

Imatge de la rebuda de les noves agents cíviques, l'octubre de 2019
Imatge de la rebuda de les noves agents cíviques, l'octubre de 2019 | Carla Serra
Rubitv.cat
11 de gener del 2021
Les Agents pel Civisme de Rubí han dut a terme un total de 6.019 accions entre setembre i desembre del 2020. Aquest servei, que habitualment realitza tasques de conscienciació i informació sobre la cura de l'espai públic i el bon viatge, també ha estat assumint tasques relacionades amb la lluita contra la Covid-19. 

I és que del conjunt d'actuacions fetes, més de la meitat (3.685) han girat al voltant de la pandèmia. Una xifra que ve precedida de les 1.055 accions del servei relacionades amb l'àmbit de Medi Ambient com ara sobre la promoció del reciclatge, combatre els abocaments incontrolats de deixalles o problemàtiques derivades per la presència de porcs senglars. 

Cal destacar que des d'octubre, les Agents pel Civisme han estrenat una carpa informativa itinerant que ha recorregut diversos punts de la ciutat. A més, durant els darrers mesos les agents han estat donant suport, juntament amb Creu Roja, als cribratges municipals per detectar casos positius de coronavirus entre la població.