coronavirus

Continua disminuint el nombre de grups escolars i docents confinats preventivament

Alguns podran tornar a les aules aquest dijous, i altres hauran d'esperar fins al 2 de març

per RubiTV.cat , 23 de febrer de 2021 a les 11:00 |
L'Ajuntament de Rubí ha actualitzat les dades de grups escolars confinats preventivament, que continua disminuint respecte a ahir, data de la darrera actualització. Tots ells hauran de complir el confinament durant deu dies, segons informa el Consistori.

Els grups (7), docents (7) i personal de menjador confinats preventivament són a l'escola Ramon Llull (3 grups, 2 docents i personal de menjador), l'institut-escola Teresa Altet (4 docents), La Serreta (1), l'escola Montserrat (1), les escoles Ribas (1 grup i 1 docent) i l'institut JV Foix (1).


Pel que fa a les dates de retorn a les aules, que l'Ajuntament adverteix que són aproximades, alguns grups podran tornar a les classes aquest dijous, mentre que alguns hauran d'esperar fins al dia 2 de març, ja que acaben el confinament el dia 1.

Durant els darrers mesos, l'Ajuntament i els centres educatius de la ciutat han treballat plegats per garantir una tornada segura a l'escola després de les festes de Nadal. Un curs que continuarà marcat inevitablement per la crisi sanitària derivada del coronavirus i que obliga a plantejar reptes de gran complexitat per al futur més immediat. 


En aquest nou context, l'objectiu de l'administració local continuarà sent acompanyar els centres impulsant un seguit d'actuacions adreçades a garantir un entorn segur a l'alumnat, les famílies i el personal educatiu. Per aquest motiu s'han tancat carrers per assegurar les distàncies durant les entrades i sortides de les escoles; s'han cedit places públiques per l'hora del pati; s'ha ajudat l'adaptació d'espais dels centres; s'han ampliat els serveis de neteja; i s'han distribuït mascaretes reutilitzables.

Altres notícies que et poden interessar

  

Participació