coronavirus

S'estabilitza el nombe de grups escolars i docents confinats preventivament

Alguns podran tornar a les classes dilluns, mentre que altres hauran d'esperar fins al 16 de març

per RubiTV.cat , 5 de març de 2021 a les 09:51 |
L'Ajuntament de Rubí ha actualitzat les dades de grups escolars confinats preventivament, que es manté pràcticament igual que el dimecres, data de l'última actualització, amb només un docent més confinat. Tots els grups i els docents hauran de complir el confinament durant deu dies, segons informa el Consistori.

Els grups (8), docents (6) confinats preventivament són a l'escola bressol Lluna (1 grup i 1 docent), l'escola Maristes (1 grup i 1 docent), l'institut La Serreta (1), l'escola Regina Carmeli (1) i l'institut Duc de Montblanc (2 grups i 1 docent), l'escola Mossèn Cinto Verdaguer (1 grup i 1 docent) i l'escola Ramon Llull (1 grup i 2 docents).

 
Pel que fa a les dates de retorn a les aules, que l'Ajuntament adverteix que són aproximades, alguns grups podran tornar a les classes dilluns, mentre que altres hauran d'esperar fins al 16 de març.

Durant els darrers mesos, l'Ajuntament i els centres educatius de la ciutat han treballat plegats per garantir una tornada segura a l'escola després de les festes de Nadal. Un curs que continuarà marcat inevitablement per la crisi sanitària derivada del coronavirus i que obliga a plantejar reptes de gran complexitat per al futur més immediat. 


En aquest nou context, l'objectiu de l'administració local continuarà sent acompanyar els centres impulsant un seguit d'actuacions adreçades a garantir un entorn segur a l'alumnat, les famílies i el personal educatiu. Per aquest motiu s'han tancat carrers per assegurar les distàncies durant les entrades i sortides de les escoles; s'han cedit places públiques per l'hora del pati; s'ha ajudat l'adaptació d'espais dels centres; s'han ampliat els serveis de neteja; i s'han distribuït mascaretes reutilitzables.

Altres notícies que et poden interessar

 
 

Participació