coronavirus

Es manté el nombre de grups escolars confinats preventivament a Rubí

Alguns podran tornar a les classes aquest dimecres, i altres el dia 10 de maig

per RubiTV.cat , 4 de maig de 2021 a les 11:30 |
L'Ajuntament de Rubí ha actualitzat les dades de grups escolars confinats preventivament respecte a ahir, data de l'última actualització.

Els grups i docents confinats preventivament són a l'escola del Bosc (1 grup i 1 docent), l'escola Montserrat (1 grup i 1 docent), els Maristes (1), l'institut escola Teresa Altet (1), el Duc de Montblanc (1), l'escola Ramon Llull (1), l'institut L'Estatut (1), l'escola Balmes (1 grup i 1 docent), i l'institut La Serreta (1 grup i 1 docent).


Pel que fa a les dates de retorn a les aules, que l'Ajuntament adverteix que són aproximades, alguns podran tornar-hi aquest dimecres i d'altres el dia 10 de maig, després de complir els 10 dies de confinament que estableix el Departament d'Educació.

Durant els darrers mesos, l'Ajuntament i els centres educatius de la ciutat han treballat plegats per garantir una tornada segura a l'escola després de les festes de Nadal. Un curs que continuarà marcat inevitablement per la crisi sanitària derivada del coronavirus i que obliga a plantejar reptes de gran complexitat per al futur més immediat. 


En aquest nou context, l'objectiu de l'administració local continuarà sent acompanyar els centres impulsant un seguit d'actuacions adreçades a garantir un entorn segur a l'alumnat, les famílies i el personal educatiu. Per aquest motiu s'han tancat carrers per assegurar les distàncies durant les entrades i sortides de les escoles; s'han cedit places públiques per l'hora del pati; s'ha ajudat l'adaptació d'espais dels centres; s'han ampliat els serveis de neteja; i s'han distribuït mascaretes reutilitzables.

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació