entitats

Darrers dies per inscriure's a la Travessa Rubí - Montserrat d'aquest diumenge

Les inscripcions es tancaran el dia 7 de març o fins que s'arribi als 350 participants

per Marta Casas , 5 de març de 2019 a les 09:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Aquest diumenge arriba la 8a edició de la Travessa Rubí - Montserrat. Les inscripcions es van obrir a principis de gener, i es poden realitzar en aquest enllaç. El lema que ha escollit el Centre Excursionista de Rubí per aquest any és "L'èxit no és el cim, és el camí".


A dia d'avui ja hi ha 250 inscrits, i encara hi ha temps per fer-ho fins aquest dijous, 7 de març. Les inscripcions que es realitzin fora de termini tindran un recàrrec de 5€.

Durant els darrers caps de setmana, l'organització ha realitzat el marcatge del recorregut amb la senyalització corresponent, i han establert les persones que ocuparan cadascun dels punts de control i avituallament al llarg del recorregut.

 

L'organització ha senyalitzat el camí durant els darrers dies Foto: Miquel Planchart


La Travessa Rubí – Montserrat, popularment coneguda com RM, comença a les 6 del matí per a les persones que la fan caminant i a les 8 del matí per a les persones que la fan corrent. El lloc de sortida serà la plaça del Doctor Guardiet. Des de l'organització es recomana arribar una mica abans de l'hora de sortida per tal de poder repartir els dorsals i la targeta de pas pels punts de control. Un cop hagin sortit les escombres, no es permetrà la sortida a ningú.

 

Participació