hospital

El PP carrega contra la gestió del PSC en la qüestió de l'Hospital

El candidat a l'alcaldia, Juan José Giner, acusa l'alcaldessa de "supèrbia"

per RubiTV.cat , 5 de març de 2019 a les 11:30 |
El PP acusa el PSC de fer servir l'Hospital com a «arma electoral» | Anna Claverol
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Continuen les reaccions a la polèmica al voltant de l'Hospital de referència per Rubí i Sant Cugat.

Mentre el PSC té la percepció que el Govern de la Generalitat podria afavorir la ciutat veïna per "afinitat", el portaveu d'ERC li resta importància a la ubicació del futur equipament, i Cs proposa emprendre accions legals contra la Generalitat si no compleix els seus compromisos; ara és el PP qui ha dit la seva en aquesta qüestió.


Els populars consideren que el fet que l'Hospital no estigui construït i que existeixi la possibilitat que no es construeixi a Rubí, sinó que finalment s'ubiqui a Sant Cugat, és fruit d'una mala gestió del PSC al llarg dels darrers anys en el govern municipal.

De fet, asseguren que l'actual alcaldessa, Ana Maria Martínez, "sembla que continua tenint els mateixos problemes, com a mínim la incapacitat de negociació o supèrbia", que quan era la responsable de l'àrea municipal que s'havia d'encarregar que la construcció de l'Hospital es materialitzés.


Ana María Martínez va ser, del 2003 al 2013, regidora del govern de Carme Garcia amb delegacions en Serveis Socials i Salut Pública, i també en Educació.

El PP, doncs, també critica que l'alcaldessa hagi engegat una campanya de change.org a uns mesos vista de les eleccions.

El PP tira d'hemeroteca per carregar contra la gestió dels socialistes entorn a l'Hospital

Els Partit Popular no ha fet referència només a l'actual situació, sinó que ha fet tot un repàs a l'històric entorn a la qüestió de l'Hospital, i ha recordat que és un tema pendent des de l'any 2005.

Tot i que l'abril de 2006 la Generalitat va confirmar que es construïria l'Hospital a Rubí, concretament en els terrenys entre Ca n'Oriol i Can Sant Joan, i l'any 2009 afirmava que l'equipament entraria en funcionament l'any 2013; no es va arribar a materialitzar mai.

Per als populars, és especialment greu que els dos governs - municipal i de la Generalitat - fossin del mateix partit i, malgrat tot, l'Hospital de Rubí encara no sigui una realitat.

 

Participació