El CE Horitzó, guanyador del Premi Civisme a l'Esport 2020

El projecte "L'activitat física adaptada com a mitjà d'integració de les persones amb diversitat funcional" ha estat reconegut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

Un partit del C.E. Horitzó
Un partit del C.E. Horitzó | CE Horitzó
Redacció
19 de gener del 2021
El Club Esportiu Horitzó ha guanyat el Premi Civisme a l'Esport 2020, convocat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, pel seu projecte L'activitat física adaptada com a mitjà d'integració de les persones amb diversitat funcional, que integra totes les modalitats d'esport que realitza actualment el club.

Aquest reconeixement, explica l'entitat, arriba en un moment "molt complicat", i "no fa més que encoratjar-nos a seguir treballant en la integració de les persones amb diversitat funcional a través d'una magnífica eina com és l'activitat física".

L'acte d'entrega dels premis, en format virtual, es va celebrar el passat 12 de gener, i va comptar amb un jurat ple de cares conegudes del món de l'esport, com la jugadora de bàsquet Laia Palau o l'escaladora i alpinista Núria Picas. 

L'altre guardonat en els Premis Civisme a l'Esport ha estat el Consell Esportiu del Baix Camp per la seva iniciativa Targeta verda