carnaval 2021

En marxa el 34è concurs de màscares de Carnaval de l'edRa, adaptat a la situació de pandèmia

El certamen es durà a terme a través de la xarxa social Instagram

per RubiTV.cat, 19 de gener de 2021 a les 18:00 |
Les màscares presentades pel Carnaval del 2020 | Malena Manobens
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'escola d'art i disseny municipal edRa ha posat en marxa el 34è concurs de màscares de Carnaval, que enguany s'adaptarà a les mesures sanitàries establertes per la Covid-19 i es vehicularà a través d'Instagram, és a dir que no requerirà cap presencialitat. 

Per participar-hi, doncs, s'haurà de penjar una fotografia de la màscara posada al rostre d'una persona a Instagram, amb l'etiqueta #34concursdemascares, i emplenar una butlleta de participació que s'haurà d'enviar per correu electrònic a [email protected]. Un cop rebuda la butlleta i comprovada la publicació de la fotografia, la màscara quedarà registrada com a participant.


El concurs s'estructura en tres categories: de 4 a 9 anys, de 10 a 15 i majors de 16. Els menors d'edat podran fer la publicació a través del perfil d'un tutor legal o, en cas de no comptar amb un perfil, es podrà enviar la fotografia al mateix correu [email protected] amb la butlleta de participació. El centre publicarà la fotografia al seu compte d'Instagram. Cada participant pot presentar una única obra que no hagi participat a cap concurs amb anterioritat.

El termini de presentació de les obres s'acabarà el 5 de febrer a les 21h, i les guanyadores es donaran a conèixer a través del mateix perfil d'Instagram el dia 11 de febrer, dijous gras, a les 19.30h.


Tots els i les participants menors de 9 anys rebran un regal sorpresa, i l’obra guanyadora d’entre 10 i 15 anys es premiarà amb 70 euros en material artístic. El guanyador de la categoria de 16 anys o més rebrà material artístic per valor de 100 € i podrà assistir a un taller de l’escola durant un trimestre. Les bases completes del concurs es poden consultar a la pàgina web d’edRa.

 

Participació