calendari fiscal

Aquest és el calendari fiscal de Rubí del 2021

Els pagaments dels primers impostos comencen al març

per RubiTV.cat, 21 de gener de 2021 a les 12:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les llars rubinenques ja han rebut la guia del contribuent i calendari fiscal del 2021 de l'Organisme de Gestió Tributària (ORGT), que recupera els seus terminis habituals després que durant el 2020 es modifiqués a causa de la crisi de la Covid-19.

Els conceptes que recapta l'ORGT per l'Ajuntament de Rubí són l'Impost sobre Béns Immobles (IBI), la taxa per la gestió dels residus domèstics i comercials, per entrada de vehicles (guals), la taxa de les parades del mercat ambulant, pel manteniment del cementiri municipal, l'impost sobre béns immobles (IAE) i els impostos sobre béns immobles rústics i béns immobles rústics construïts.


IBI. Per a les persones que tenen el pagament de l'impost domiciliat, el primer pagament serà el 3 de maig; el segon, l'1 de juliol; el tercer, l'1 de setembre i el quart, l'1 de desembre. Pel que fa a les que no el tenen domiciliat, el podran pagar des del 3 de maig fins al 5 de juliol.

Taxa per la gestió dels residus domèstics i comercials. Les fraccions per a les persones i comerços que tenen aquest pagament domiciliat coincideixen amb les tres primeres fraccions de l'IBI: 3 de maig, 1 de juliol i 1 de setembre. També coincideix el termini de pagament per als veïns que no tinguin aquest rebut domiciliat (del 3 de maig al 5 de juliol). 


Guals. La taxa per entrada de vehicles es paga en dues fraccions, en el cas de tenir-lo domiciliat: la primera, el 3 de maig; i la segona, l'1 d'octubre. Les persones que no tinguin aquest rebut domiciliat podran fer efectiu el pagament entre el 3 de maig i el 5 de juliol. 

Taxa de les parades del mercat ambulant. El termini de pagament comença l'1 de març i acaba el 3 de maig. El 3 de maig es farà el càrrec a les persones que tinguin aquest rebut domiciliat.

Impost sobre vehicles de tracció mecànica. El pagament s'haurà de fer entre el 5 de març i el 5 de maig, i el càrrec del pagament domiciliat serà el 3 de maig.

Taxa per manteniment del cementiri municipal.  El rebut es podrà pagar entre el 3 de maig i el 5 de juliol, i el càrrec del pagament domiciliat es farà el dia 1 de juliol. 

IAE. Les persones que tinguin aquest rebut domiciliat faran dos pagaments: el primer, l'1 d'octubre i el segon, l'1 de desembre. El pagament no domiciliat d'aquest impost es podrà fer entre el 16 de setembre i el 16 de novembre. 

Impost sobre béns rústics i sobre béns rústics construïts. El pagament d'aquest impost es podrà fer entre l'1 de setembre i el 5 de novembre, i el càrrec del rebut en el cas de les persones que tinguin el pagament domiciliat es farà el 2 de novembre.

 

Participació