entitats - aeur

L'Aula d'Extensió Universitària continua amb l'activitat virtual el 2021

A més de les activitats pròpies, s'afegeixen a les organitzades per l'AFOPA i Amics de la UAB

per RubiTV.cat, 22 de gener de 2021 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Aula d'Extensió Universitària de Rubí ha reprès la seva activitat aquest mes de gener amb diverses conferències, que com la majoria de les activitats del 2020, s'han fet de manera telemàtica. Es tracta de Les claus de l'expansió d'Europa en l'època dels descobriments, a càrrec d'Àngel Casas; El negacionisme i les vacunes, amb Antoni Sitges i Hominització i humanització, de Ramon M. Nogués. 

Aquest mes, l'Aula encara té tres dates marcades a l'agenda: dilluns, la conferència El Brèxit, i ara què? d'Héctor Sànchez Margalef i Instroducció al judaïsme, amb Josep Maria Estanyol, que forma part del cicle de conferències organitzades per l'Agrupació d'Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya (AFOPA). Finalment, dijous 28 també hi haurà una activitat organitzada pels Amics de la UAB, La salut i les trampes de gènere i pobresa, a càrrec de Carme Valls i Carme Llobet.


L'entitat manté la virtualitat de les seves conferències, i ha decidit associar-se amb Amics de la UAB i l'AFOPA per tal de poder oferir un ampli ventall d'activitats a tots els seus socis i simpatitzants malgrat el context de pandèmia.

Altres notícies que et poden interessar​​
​ 


 

Participació