Una quinzena d'incidències pel fort vent d'avui a Rubí

Protecció Civil alerta que cal molta precaució perquè encara ha de continuar bufant amb força fins a la matinada al prelitoral central

Una teulada ha caigut a Can Rosés
Una teulada ha caigut a Can Rosés | Cedida - M.L.L
Redacció
22 de gener del 2021
Les fortes ratxes de vent d'aquest matí han provocat una quinzena d'incidències a la ciutat de Rubí, que s'han pogut resoldre per part de la Policia Local, els Bombers de la Generalitat i el Servei de Parcs i Jardins; segons ha informat la Policia Local de Rubí. La primera trucada s'ha rebut a les 9.21 h, i la darrera, a les 11.38 h. 

En total s'han atès 13 requeriments, set per caigudes d'arbres i branques, que s'han produït sobretot a urbanitzacions. Quatre trucades han estat per alertar de contenidors que s'havien desplaçat, una per l'activació d'una alarma, i una altra per la caiguda d'un sostre a la zona de Can Rosés.

Arran d'aquests incidents, alguns vehicles han patit danys. La resta dels avisos que s'han fet han estat per qüestions menors, que han estat atesos i resolts pels serveis corresponents.

El vent s'ha mantingut al llarg del matí i la tarda, tot i que no ha bufat amb tanta intensitat com en les primeres hores. Protecció Civil alerta que cal molta precaució perquè encara ha de continuar bufant amb força fins a la matinada al prelitoral central.

Arreu de la comarca, el 112 ha atès un total de 156 avisos fins a les 13 h: 56 a Sabadell, 30 a Terrassa, 14 a Sant Cugat del Vallès, i 12 a Vacarisses, entre d'altres.