RESIDUS

Com evitar la presència de residus voluminosos al carrer?

Rubí compta amb el Telèfon Verd per concertar hora per desfer-se de poda, mobles o trastos vells

per RubiTV.cat, 5 de març de 2019 a les 18:00 |
Containers de la ciutat amb els adhesius informatius | Ajuntament de Rubí
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Rubí ha col·locat uns adhesius informatius en unes 240 bateries de contenidors de la ciutat per recordar a la ciutadania l'existència dels serveis gratuïts de recollida d'esporga i de mobles i trastos vells. L'objectiu és reduir la presència d'impropis al carrer, una mala pràctica que entorpeix el pas de vianants i vehicles, dificulta la recollida dels contenidors per part dels camions i, a més, dóna una sensació de brutícia i deixadesa.

Les persones que vulguin desfer-se de la poda o de mobles i trastos vells que ja no es poden aprofitar poden portar aquests residus a la deixalleria de Cova Solera o bé trucar al Telèfon Verd (900 130 130 i 93699 98 01) per acordar dia i hora de recollida. El servei  de recollida de mobles i trastos vells funciona els dilluns, dimecres i divendres, mentre que el d'esporga està operatiu els dilluns. Un cop concertada la data de la recollida cal deixar els residus a la vorera de casa o al lloc on s'indiqui.

 

Participació