SECTOR PÚBLIC

La Biblioteca Mestre Martí Tauler, guardonada com a Punt d'Informació Turística Comarcal

L'establiment municipal ha rebut aquest reconeixement en el marc de la trobada anual del sector públic i privat de turisme del Vallès Occidental

per RubiTV.cat, 6 de març de 2019 a les 09:30 |
Entrada de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler | RUBITV
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha reunit representants municipals, empresaris, universitats, productors i restauradores amb motiu de la trobada anual del sector públic i privat de turisme del Vallès Occidental. Durant l'acte s'ha fet balanç de la feina feta durant el 2018 i s'ha presentat el Pla d'Acció 2019.

Entre les diverses estratègies presentades, s'han lliurat les acreditacions dels Punts d'Informació Turística Comarcals, entre els quals es troba la Biblioteca Mestre Martí Tauler.


Es tracta d'uns punts repartits per la comarca que formen una xarxa d'entitats, equipaments i serveis turístics, tant públics com privats, que realitzen un servei d'atenció al públic mitjançant un programa formatiu, amb la finalitat de millorar la qualitat de la informació turística que s'ofereix en el territori. 
 

 

Participació