Aquesta és la programació del Teatre La Sala pel primer semestre de l'any

S'acolliran una vintena d'espectacles que inclouen teatre, dansa, música, màgia, humor i propostes familiars

Les pallasses Pepa Plana i Noël Olivé obriran la temporada al Teatre Municipal La Sala
Les pallasses Pepa Plana i Noël Olivé obriran la temporada al Teatre Municipal La Sala | Cedida
Redacció
27 de gener del 2021
El Teatre Municipal La Sala ja ha publicat la programació d'espectacles pel primer semestre de l'any. D'aquesta manera, els rubinencs i rubinenques podran gaudir de la cultura de manera segura i sense moure's del municipi. Segons diu l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, la diversitat de la programació assegura que "tothom podrà trobar propostes del seu interès en aquesta nova temporada".

Enguany, de manera excepcional, la temporada arrenca el 20 de febrer, ja que del 18 de gener al 17 de febrer es produiran obres de millora de les instal·lacions, entre elles la renovació del terra de fusta de l'escenari. La primera representació de l'any serà Veus que no veus, un muntatge còmic a càrrec de les pallasses Pepa Plana i Noël Olivé. 

A partir d'aquí, fins al 16 de maig el Teatre La Sala gaudirà d'interpretacions de Les quatre estacions de Vivaldi, números de màgia del Mag Lari, l'humor de "El Sevilla", el cantant de Mojinos Escozíos, o el concert de Nico Roig, Yo siempre sueño que sí, entre d'altres. A més, s'ofereix un programa especial pels espectacles familiars, que enguany engloba quatre propostes: Txema Màgic amb The Postman, Truca Circus amb Neón, Factoria Mascaró amb Silenci...dansa i, finalment, la companyia Giramàgic amb Hai, la pescadora de somnis.

D'altra banda, La Sala col·laborarà durant aquest primer semestre amb l'Escola Municipal de Música Pere Burés, organitzant tres concerts inclosos al Cicle de Música de Cambra que organitza el centre educatiu. A més, el teatre tornarà a ser la seu del Cicle Gaudí, que organitza l'Acadèmia del Cinema Català. Per últim, si la pandèmia ho permet, La Sala també té previst programar al juny una nova edició del festival Teatre sense Teatre. 

L'equipament complirà des de la seva obertura amb totes les mesures higièniques i sanitàries corresponents per garantir la seguretat de tothom. L'aforament estarà limitat al 50% i les entrades pels diferents espectacles es podran adquirir a partir del 21 de gener a la taquilla del teatre, els dijous i els divendres de 17 a 20 h, o per Internet.