Últims dies per participar al concurs de màscares de Carnaval de l'edRa

Per tal de complir amb les mesures de seguretat per la pandèmia, el certamen es desenvolupa a través de la xarxa social Instagram

Les màscares presentades pel Carnaval del 2020
Les màscares presentades pel Carnaval del 2020 | Malena Manobens
Redacció
04 de febrer del 2021
L'escola d'art i disseny municipal edRa celebra enguany el 34è concurs de màscares de Carnaval, que adaptat a les mesures sanitàries establertes per la Covid-19, és a dir, sense requerir cap mena de presencialitat. El concurs va arrencar el passat 19 de gener i es vehicula a través d'Instagram.

Per participar-hi, doncs, s'ha de penjar una fotografia de la màscara posada al rostre d'una persona a Instagram, amb l'etiqueta #34concursdemascares, i emplenar una butlleta de participació que s'ha d'enviar per correu electrònic a [email protected]. Un cop rebuda la butlleta i comprovada la publicació de la fotografia, la màscara quedarà registrada com a participant.

El concurs s'estructura en tres categories: de 4 a 9 anys, de 10 a 15 i majors de 16. Els menors d'edat podran fer la publicació a través del perfil d'un tutor legal o, en cas de no comptar amb un perfil, es podrà enviar la fotografia al mateix correu [email protected] amb la butlleta de participació. El centre publicarà la fotografia al seu compte d'Instagram. Cada participant pot presentar una única obra que no hagi participat a cap concurs amb anterioritat.

El termini de presentació de les obres s'acaba demà, 5 de febrer, a les 21h, i les guanyadores es donaran a conèixer a través del mateix perfil d'Instagram el dia 11 de febrer, dijous gras, a les 19.30h.

Tots els i les participants menors de 9 anys rebran un regal sorpresa, i l’obra guanyadora d’entre 10 i 15 anys es premiarà amb 70 euros en material artístic. El guanyador de la categoria de 16 anys o més rebrà material artístic per valor de 100 € i podrà assistir a un taller de l’escola durant un trimestre. Les bases completes del concurs es poden consultar a la pàgina web d’edRa.