Alumnes de l'Escola del Bosc coneixen de primera mà la tasca dels Geganters de Rubí

La Colla ofereix a totes les escoles interessades la possibilitat de dur a terme aquesta activitat

L'Orelletes visita l'Escola del Bosc amb Joan Miquel Merino i Fina Hinojosa
L'Orelletes visita l'Escola del Bosc amb Joan Miquel Merino i Fina Hinojosa | Cedida/Colla de geganters de Rubí
Redacció
08 de febrer del 2021

Alumnes de primer de primària de l'Escola del Bosc de Rubí està treballant, durant aquest curs escolar, la relació entre el treball en equip i la cultura popular i tradicional catalana. 

El passat divendres, aquests estudiants van poder aprendre de primera mà aquests dos conceptes, gràcies a una visita de la Colla de Geganters de Rubí a l'escola, a partir de la qual també van poder ampliar els seus coneixements sobre el funcionament de la colla i sobre la història gegantera.

Fina Hinojosa i Joan Miquel Merino, acompanyats del gegantó Orelletes, van fer una activitat amb els infants a l'escola, en la qual van explicar una explicació sobre els gegants, la indumentària, la música... i també van poder veure i tocar el gegantó, i saber com es porten els gegants.

L'activitat s'emmarca en un projecte didàctic de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya (ACGC) per treballar el món geganter a les escoles. La Colla de Geganters de Rubí, implicada en aquest projecte, ofereix a totes les escoles interessades la possibilitat de dur a terme aquesta activitat, ja sigui de manera presencial a les escoles o bé visitant el local de la Colla, on viuen i dormen els Gegants de Rubí. Per a més informació, es pot contactar amb ells a través del correu electrònic gegantsrubi@gmail.com.