1 de 10
cultura popular - gegants

Alumnes de l'Escola del Bosc coneixen de primera mà la tasca dels Geganters de Rubí

La Colla ofereix a totes les escoles interessades la possibilitat de dur a terme aquesta activitat

L'Orelletes visita l'Escola del Bosc amb Joan Miquel Merino i Fina Hinojosa | Cedida/Colla de geganters de Rubí
per RubiTV.cat, 8 de febrer de 2021 a les 12:30 |

Alumnes de primer de primària de l'Escola del Bosc de Rubí està treballant, durant aquest curs escolar, la relació entre el treball en equip i la cultura popular i tradicional catalana. 

El passat divendres, aquests estudiants van poder aprendre de primera mà aquests dos conceptes, gràcies a una visita de la Colla de Geganters de Rubí a l'escola, a partir de la qual també van poder ampliar els seus coneixements sobre el funcionament de la colla i sobre la història gegantera.Fina Hinojosa i Joan Miquel Merino, acompanyats del gegantó Orelletes, van fer una activitat amb els infants a l'escola, en la qual van explicar una explicació sobre els gegants, la indumentària, la música... i també van poder veure i tocar el gegantó, i saber com es porten els gegants.

L'activitat s'emmarca en un projecte didàctic de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya (ACGC) per treballar el món geganter a les escoles. La Colla de Geganters de Rubí, implicada en aquest projecte, ofereix a totes les escoles interessades la possibilitat de dur a terme aquesta activitat, ja sigui de manera presencial a les escoles o bé visitant el local de la Colla, on viuen i dormen els Gegants de Rubí. Per a més informació, es pot contactar amb ells a través del correu electrònic gegantsrubi@gmail.com.

 

 

Participació