1 de 10
eleccions 14-f

Aquests són els nous col·legis electorals pels comicis del 14 de febrer

L'objectiu és garantir les mesures de seguretat establertes per la Covid-19

per RubiTV.cat, 9 de febrer de 2021 a les 14:00 |
L'Ajuntament de Rubí ha canviat alguns col·legis electorals pels comicis del 14 de febrer al Parlament de Catalunya, per tal de garantir que la ciutadania que opti per votar de manera presencial ho pugui fer amb seguretat. Així, s'han ubicat diverses meses en instal·lacions que permetin mantenir les distàncies de seguretat entre persones, en compliment de les mesures sanitàries.

El servei de processos electorals de l'Ajuntament ha valorat els col·legis habilitats en els últims comicis per determinar si eren prou espaiosos, i alguns canviaran d'ubicació, mentre que altres només variaran la localització de les meses. S'ha tingut en compte que els canvis proposats es consolidin com a espais de votació per a pròximes convocatòries, i s'han buscat ubicacions que no suposin un gran canvi per a la ciutadania, és a dir, que siguin ubicacions properes als col·legis habituals de cada elector.


Aquests són els nous col·legis electorals

Institut La Serreta (c/ Lepant, 1). S'hi ubicaran les dues meses que hi havia a l'Ateneu Municipal (c/ Xile, 1) corresponents al districte 4, secció 8; les dues de la Residència Casal de la Gent Gran (c/ Lepant, 31) que corresponen al districte 4, secció 9; les tres del Centre Cívic Ca n'Oriol (c/ Soria, 19) corresponents al districte 4, seccions 14 i 25; i les dues meses que estaven situades a la Torre Bassas (c/ Sant Muç,1) que corresponen al districte 4, secció 19.


Biblioteca Mestre Martí Tauler (c/ Aribau, 5). Hi votaran els electors de l'escola bressol Bruna (c/ Calderón de la Barca, 4), del districte 4, seccions 11 i 12; i els de les tres meses situades a l'Associació de Veïns la Plana de Can Bertran (c/ General Castaños, 2) corresponents al districte 4, seccions 13 i 24.

Edifici Ressò (av. Can Tapis, 91-93). Hi haurà les dues meses que anteriorment eren a l'escola bressol Sol Solet (c/ Joaquim Blume, 28), que corresponen al Disseminat dins del districte 2, secció 1.

Escola bressol Sol Solet (c/ Joaquim Blume, 28). Hi haurà una mesa corresponent al nucli del districte 2, secció 1. 

Escola 25 de setembre (passatge Marconi, 2-14). Hi haurà les meses corresponents al districte 3, seccions 5, 6 i 7 que abans s'ubicaben al Centre de Salut Comunitària (c/ Pitàgoras, 4). L'entrada al col·legi electoral es farà per la pista, situada al lateral de l'edifici principal.

Centre de Salut Comunitària (c/ Pitàgoras, 4). Es mantindran les dues meses corresponents al districte 3, secció 8.

Institut Duc de Montblanc (av. Can Fatjó, 134-138). S'hi ubicaran les dues meses corresponents al districte 1, secció 2 del Centre Cívic de Can Fatjó (av. Castellbisbal, 31); i les tres meses corresponents al districte 2, secció 4 de l'escola bressol Sol Solet (c/ Joaquim Blume, 28).

Escola Rivo Rubeo. L'entrada serà per la pista del centre, situada al carrer de la Pau, 4. Hi votaran els veïns del districte 1, secció 4.

S'amplia el nombre de meses

El nombre de meses d'aquestes eleccions s'ha ampliat fins a les 89, quatre més que en anteriors convocatòries, amb l'objectiu d'alleugerir el nombre d'electors en alguns col·legis electorals. Es podrà consultar quin és el col·legi i mesa electoral al web municipal. El sorteig per conèixer les persones que hauran de formar part de les meses electorals tindrà lloc el 19 de gener, en el marc d’un ple extraordinari.

Durant la jornada electoral, caldrà estar especialment atent al compliment de  les mesures de seguretat per fer front a la Covid-19: respectar la distància de seguretat, dur mascareta i rentar-se les mans de manera continuada. Les persones que optin per votar per correu ho poden sol·licitar fins al 4 de febrer.

Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Participació