Els pensionistes i Rubí per la Sanitat criden a la participació a les eleccions del 14-F

CCOO i UGT, convidats a la pròxima assemblea

La concentració de Rubí per la Sanitat ha aplegat unes 40 persones
La concentració de Rubí per la Sanitat ha aplegat unes 40 persones | Marta Casas
Redacció
09 de febrer del 2021
Actualitzat a les 17:46h
El Moviment per unes Pensions Públiques Dignes i Rubí per la Sanitat fan una crida a la participació a les eleccions autonòmiques del pròxim 14 de febrer, i demanen fer-ho tenint en compte el programa electoral de cada formació per veure quines són les reivindicacions dels moviments que recullen.

Fa gairebé tres anys que el MPPD i Rubí per la Sanitat es mobilitzen al carrer en defensa d'unes pensions públiques dignes i una sanitat pública i de qualitat, tot denunciant les mancances dels dos àmbits, i que la pendèmia ha posat encara més de relleu.

Així, recorden que "en moltes ocasions aquests forats no són resolts pels estaments públics i les forces polítiques, portant a la ciutadania a la desatenció i la pobresa".

És per això que demanen pensar molt bé el destí del vot, "rascant en el rerefons dels programes electorals per veure la veritable política de resoldre els problemes de la ciutadania".

CCOO i UGT, convidats a la pròxima assemblea

L'assemblea d'aquest matí també ha servit per anunciar una mobilització a nivell estatal que estan preparant els sindicats CCOO i UGT, que seran convidats a la pròxima reunió del MPPD per explicar les motivacions d'aquesta acció reivindicativa, prevista per al 18 de febrer.

Sota la consigna Ara toca!, els sindicats es manifestaran per reivindicar una pujada del Salari Mínim Interprofessional (SMI), la derogació de les reformes laborals del 2010 i el 2012 i la Llei de Pensions del 2013.