1 de 10
coronavirus

Cau dràsticament la xifra d'ingressats per Covid-19 als hospitals de Terrassa

S'han produït nou morts durant l'última setmana

Els hospitals de Terrassa atenen 152 pacients per coronavirus, 20 menys que fa 48 hores. | Albert Alemany
per Marc Solé, 10 de febrer de 2021 a les 18:18 |
La xifra d'ingressats per Covid-19 als hospitals de Terrassa ha baixat amb força aquest dimecres, però les defuncions es mantenen a nivells de setmanes anteriors.

En els últims set dies, nou persones han mort  a causa del coronavirus, A les dues setmanes anteriors s'havien produït 11 i 10 defuncions, respectivament. Amb aquestes, el nombre de morts per aquest motiu a la ciutat des del març s'eleven a 465.


Pel que fa a la xifra d'hospitalitzats per Covid-19 a la ciutat, han caigut dràsticament en les últimes hores: n'hi ha 152, 20 menys que a l'anterior recompte. Divendres passat n'hi havia 180, i fa tres setmanes, 200. També baixen els ingressos a l'UCI, que a 48 hores enrere eren 22, dos més que actualment i pic màxim de la segona i tercera onada.

A l'Hospital de Terrassa hi ha 63 pacients ingressats a planta i 10 a l'UCI. A més, el centre atén quatre persones en hospitalització domiciliària. Pel que fa a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, hi ha 55 pacients a planta, 10 a l'UCI, sis a la Unitat de Semicrítics, i quatre es troben en atenció domiciliària. D'aquests, segons Salut, 90 són veïns de Terrassa.


Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​
 

 

Participació