neus català

En marxa els tràmits per canviar el nom de la Plaça Nova per la Plaça de Neus Català i Pallejà

L'Ajuntament s'encarregarà de les gestions associades a aquest canvi

per RubiTV.cat, 16 de febrer de 2021 a les 14:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Rubí ja està treballant en el procés de canvi de nom de la plaça Nova per la plaça de Neus Català i Pallejà, que està previst que es pugui fer efectiu al mes d'abril, un cop s'aprovi de manera oficial pel Ple municipal, i coincidint amb el segon aniversari de la mort de la supervivent del camp de concentració de Ravensbrück.

Per tal que aquest canvi comporti les mínimes molèsties al veïnat, l'Ajuntament s'encarregarà de notificar el canvi de denominació a tots els organismes necessaris: als serveis municipals, a les administracions supramunicipals, al Departament de Salut perquè actualitzi les dades de la targeta sanitària, al Cadastre i a l'Agència Tributària; a les agències immobiliàries, notaries i al Registre de la Propietat i a les empreses de subministrament.


A més, l'Ajuntament també s'encarregarà d'actualitzar la informació que consta a Google per evitar que es produeixin problemes, per exemple, en el repartiment de paqueteria i comandes a domicili.

També es procedirà al canvi automàtic d'adreça al padró municipal, i els veïns podran obtenir el nou volant de manera gratuïta a la Seu Electrònica de l'Ajuntament o bé a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC). També rebran als seus domicilis el certificat de l'acord del Ple sobre el canvi de nom, que els podrà facilitar altres possibles gestions.
 

Participació