Concentració per la pujada del salari mínim i la derogació de les reformes laborals i de les pensions

El Moviment per unes Pensions Dignes de Rubí se suma a la convocatòria de CCOO i UGT "Ara toca!"

Una assemblea de pensionistes
Una assemblea de pensionistes | Carla Serra
Redacció
18 de febrer del 2021
L'assemblea del Moviment per unes pensions públiques i dignes de Rubí i Rubí per la Sanitat convoca avui (12h) una concentració de suport a les mobilitzacions Ara toca!, convocades per CCOO i UGT arreu del país, amb el suport de les plataformes en defensa de la sanitat pública i les pensions.

La convocatòria principal és davant de la delegació del govern a Barcelona, i per això totes aquelles persones que hi vulguin assistir podran troabr-se a l'estació dels FGC a les 11h. Tot i això, el Moviment també es concentrarà a Rubí, a les 12h, perquè tothom qui no pugui anar a aquesta concentració a Barcelona pugui expressar el seu suport.

A l'efecte, convoca a tots els pensionist@s i treballad@rs de Rubí a expressar el seu suport a aquesta convocatòria tot participant en la concentració davant l'ajuntament de Rubí a les 12 h.  Aquells que vulguin anar a Barcelona aquesta es realitzarà davant la Delegació del Govern espanyol al C. Mallorca 278 de Barcelona, se sortirà de l'estació del FFGGCC a les 11 h. 

Ara toca! reclama una pujada del Salari Mínim Interprofessional i una derogació de les reformes laborals i de les pensions dels anys 2010, 2011, 2012 i 2013.