Escoles de Rubí s'adhereixen a la campanya «Dents fortes i sanes» de l'Agència de Salut Pública

La campanya té l'objectiu de potenciar la raspallada dental com a mesura clau per a la prevenció de les càries i altres malalties de la boca

La higiene bucal és important per mantenir una bona salut
La higiene bucal és important per mantenir una bona salut | Europa Press
Redacció
25 de febrer del 2021
Nou escoles de Rubí s'han adherit a la campanya Dents fortes i sanes, impulsada per l'Agència de Salut Pública de Catalunya, i amb la qual ha col·laborat el Servei de Salut Pública de l'Ajuntament de Rubí amb el repartiment de 362 estoigs d'higiene bucodental: un raspall petit de filaments suaus i un tub de pasta de dents fluorada. 

Aquest material forma part de la campanya que té l'objectiu de potenciar la raspallada dental com a mesura clau per a la prevenció de les càries i altres malalties de la boca, i s'ha acompanyat d'informació sobre la higiene bucodental i l'accés a un vídeo demostratiu.

El material s'ha repartit a alumnes de primer de primària de les escoles Liceu Politècnic, Montserrat, Pau Casals, Ramon Llull, Regina Carmeli, Ribas, Rivo Rubeo, Teresa Altet i Torre de la Llebre.

La higiene correcta de les dents implica conèixer bé la tècnica de raspallat i fer-la de forma rutinària després de cada àpat o, com a mínim, dos cops al dia. Els nens i nenes de primer de primària tenen l'edat idònia per aprendre a raspallar-se correctament les dents i adquirir aquest hàbit de salut bucodental per a la resta de la seva vida.